Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjysk brødtærte

Sønderjysk brødtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
4 æg
150 g.sukker
4.5 dl.revet rugbrød
 
 Fyld:
4-5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Del æggene og pisk æggehviderne stive.Pisk sukkeret i og dernæst æggeblommerne. Vend det revne rugbrød i med let hånd.Fordel dejen i to lagkageforme(sørg for at formene er godt smurt) ,og bag bundene i 12-15 minutter ved 190 grader.læg de kolde bunde sammen med flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9455 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Julie  -  2008-10-17 11:45:45
Solbærsyltetøjet mener jeg også mangler, men har aldrig fået den med chokoladeknapper. Til gengæld skal der hakkede nødder i...


Lene  -  2008-05-19 16:38:09
Det vigtigste har kokken vist undladt at fortælle, nemlig om chokoladeknapperne i flødeskummet samt solbærsyltetøjet!