Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strandkrogens kartoffelsalat

Strandkrogens kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Kogte kartofler helst en fast gul
 hvedemel
0.5 løg
 lidtolie/smør
 mælk
 eddike
 sukker
 


Opskrift:

Løget hakkes fint, fedtstoffet smeltes i en tykbundet gryde. Løgene kommes i, skal kun lige blancheres, må ikke riste Kom en lille smule vand i og lad det kun lige koge. Bag derefter sovsen op som en ganske almindelig hvid sovs Den må gerne være lidt tyk.

Hæld en grydeskefuld eddike og 2 grydeskefuld sukker i sovsen. Smag den til med peber. Den må gerne være LIDT skarp. Snit de kogte afkølede kartofler.

Kan både nydes varm og kold, men bedst varm Server enten pølser eller frikadeller til







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8954 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu