Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Samsølaks med krydderurtesauce

Samsølaks med krydderurtesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.fersk laks
12 friske asparges
8 forårsløg
2 mellemstore gulerødder (skåret i tynde strimler)
2.5 dl.piskefløde
1 spsk.hakket dild
1 spsk.hakket purløg
1 citron
 salt
 peber
 lidtrejer
 
 Tilbehør:
1–1.5 kg.nye (samsø) kartofler
 


Opskrift:

Laksestykket deles i 4 stykker og steges i smør på en pande ved mellemvarme i ca. 5 minutter på hver side.

Fløden kommes i en gryde, bringes i kog og koger til den har en let cremet konsistens (kan eventuelt jævnes med maizena). Fløden tages af varmen og tilsættes dild og purløg. Smag til med salt og peber.

Gulerødderne kommes i en gryde med kogende vand sammen med asparges og forårsløg, og koger i ca. 1 minut, så er garnituren klar.

Kartofler kommen i en gryde og bringes i kog. Når de slipper på en kniv, tages de af varmen og vandet hældes af (kogetid, ca. 15 – 20 minutter) Kartoflerne kan eventuelt drysses med persille.

Anretning:
Laksen anrettes på en tallerken eller et fad med grønsager og sauce pænt pyntet om laksen. Lidt rejer lægges på laksen, sammen med en citronskive.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6743 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu