Sønderjysk kaffebudding

Sønderjysk kaffebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
80 g.Santa Maria Buddingepulver
8 dl.Mælk
2 dl.Kaffe stærk
100 g.sukker
2.5 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Santa Maria Buddingpulver og sukker røres godt ud med ca. 2 dl mælk til en jævn blanding. Resten af mælken og kaffen blandes og bringes i kog. Tag det af varmen, hvorefter det blandes med jævningen. Under omrøring koges blandingen op og småkoger 2-3 min. Herefter hældes kaffebuddingen i portionsglas. Portionsglassene kan med fordel vædes med koldt vand inden udportioneringen.

Tips:

Denne dessert komme fra Sønderjylland og har været et yndet alternativ til den mere almindelige gule budding.


karakterer:
Opskriften er vist 8105 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-11-30 16:33:39
jeg syntes at den er god. men ikke med flødeskum. jeg servere den med frugtsovs.