Kommentarer
mona_ak_3 - 2017-09-20 08:19:01 Jeg kom lige en 1/2 skefuld bagepulver i så blev den lige lidt mere luftig
Alexander - 2017-09-11 12:02:45 Det er min matematik og Madkunstskabs lærer der har lavet den!
Hans - 2016-05-01 17:44:43 Har brugt denne opskrift et hav afgange som Bund i mine Jordbærter
den ager kegler hvergang
Morten F - 2008-04-30 17:52:53 Prøv evt. at tilsætte 400 g rabarber. Skær dem i små stykker og giv dem tre minutter i mikroen for fuldt brag. Mos dem let og rør dem i mazarinmassen. Chokoladeglasur: 15-20 g smør og 100 g 70% chokolade smeltes i mikroen. Hældes ud over den færdigbagte kage og køles en times tid i køleskabet.
Morten F - 2008-04-30 17:49:53 Den kan sagtens røres i hånden. Smelt smørret i mikro-ovnen og riv marcipanen på råkostjernet. Så er den rørt på få sekunder. Fremragende opskrift iøvrigt.
Mads - 2008-02-13 09:01:04 Man kan også putte chokolade oven på
Anne - 2008-01-22 14:08:14 Hvor køber man mandelmasse?
Kokken P - 2007-08-04 09:24:56 Dejlig mazarin - Bedste jeg har prøvet - Måtte dog bage den en time.
kenny - 0000-00-00 00:00:00 helt klart i top, men prøv halv mandelmasse, halv marzipan
Jette - 0000-00-00 00:00:00 Den kan varmt anbefales
Maria - 0000-00-00 00:00:00 Den dejligste mazarin jeg har fået -EVER - og nem
Lis - 0000-00-00 00:00:00 Tak for en vidunderlig kage.
Jytte - 0000-00-00 00:00:00 Den bedste Mazarin jeg nogen sinde har spist - NEM at lave
Anders - 0000-00-00 00:00:00 Super kvalitet, lidt klæg - lige som den skal være
Anon - 0000-00-00 00:00:00 Fantastisk - Men kan ikke laves uden røremaskine
Lars S - 0000-00-00 00:00:00 Man kan med fordel udskifte hvedemel med mandelmel ...
|