Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker Sandkage

Lækker Sandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne-Sofie

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.sukker
250 g.magarine
2 æg
125 g.rismel
125 g.kartoffelmel
125 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
 


Opskrift:

Smelt margarinen og bland den i en skål med sukker. margarine og sukker røres med elpisker, til man ikke kan høre sukkeret knase mere. Æggene kommes i mens der røres. Rismel, kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sigtes i. det hele røres sammen. en stor brødform (2liter) smøres, dejen hældes deri.. sandkagen bages CA. 45 min. ved 200 grader, men stik en gang imellem med en strikkepind i den!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)

Opskriften er vist 28458 gange,
og udskrevet 332 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Emilia  -  2010-01-29 18:57:54
Jeg har lige bagt den, og den er rigtig god.. Jeg gav den måske en time, fordi jeg stak en kniv ned i kagen og der var noget på kniven.. Så den har nok fået rimelig meget men ellers var den ikke blevet ret god - TROR JEG. Jeg puttede kokos på, og namnam.. Den smager rigtig godt!


Ulrik  -  2008-04-10 10:05:04
Åh, din stakkel. Har du prøvet med en smalbladet kniv? Ellers brug en skruetrækker eller et stort søm (husk at vaske dem). En stor udfoldet papirclip kan gøre det. Hvis du heller ikke har nogen af dem så skriv igen, så skal jeg nok finde på flere ting.


Mums  -  2007-07-29 16:36:11
Jeg har ingen strikkepind - hvad gør jeg så?


søster  -  2007-07-10 15:58:50
vi er 2 der har prøvet den, den smuldrer totalt når vi skærer den, den er også for sød!


Tøzzer  -  2007-05-02 13:12:06
brug dog chokolade det gør den 1000 gange mere lækker!(.....nødder er også en god ting......)


Kirsten Tonning  -  2007-02-12 11:12:39
Denne opskrift læste jeg i Søndags BT for over 50 år siden. Det var i et af Susanne Palsboes indlæg


Anne-Sofie  -  0000-00-00 00:00:00
Bare kom med forslag til ændring! Det gør det lettere for andre at gøre den perfekt!


Julie  -  0000-00-00 00:00:00
Bag den i en rund form. Når kagen er taget ud af ovenen og helt kold del den i to og smør jordbærfromage i mellem lagene - totalt lækkert!


Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
mig, der er ingen der siger du skal gå 100% efter en opskrift, en opskrift er vejledende. Du putter bare det i - du synes passer til dig :-)


bageren  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig lækker kage!! prøv den!!


mig  -  0000-00-00 00:00:00
250 g sukker