Hindbærsnitter (bagt med syltetøj)

Hindbærsnitter (bagt med syltetøj), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : bodygirl

Indsendt :      Red:

Hindbærsnitter (bagt med syltetøj), billede 4 Hindbærsnitter (bagt med syltetøj), billede 1 Hindbærsnitter (bagt med syltetøj), billede 2 Hindbærsnitter (bagt med syltetøj), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
100 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Krymmel
   
Opskrift:
Sukker, mel og blødt smør æltes godt sammen (hvis dejen smuldre kan den samles med lidt koldt vand evt. 1 spsk.)

Derefter skal det rulles ud i en rektangel (ikke for tynde) dette kan gøres på bagepapir, herefter skæres firkanten i 4 lige store strimler.

De 2 midterste smøres med hindbærsyltetøj, brug bagepapiret til at løfte de yderste ind over. Vi deler hver "stang" i 6 inden de stilles i ovnen

Så skal de ind i en 225 grader C. alm. ovn, og bages i ca. 10-15 minutter. De skal være lyse brune ovenpå.

Når de så er kommet ud af ovnen og kølet af, så kommes der glasur og krymmel på.

Tips:

En købt hindbærsnitte måler ca 12x6,5 cm.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hindbærsnitter

karakterer:
Opskriften er vist 363058 gange,
og udskrevet 7631 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (260 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16444 (3915 kcal)
KJ pr. stk. 1370 (326 kcal)
Vægt ialt 945 gram
Vægt pr. stk. 78 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1740 KJ (414 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 17.8 gram
Kulhydrat 61.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nathalie  -  2019-05-22 17:57:43
Lækker opskrift! Gør det nemmere og rul dejen ud mellem to lag bagepapir. Jeg putter en spiseske vaniljesukker i også.

ibrahim   -  2018-11-28 16:45:20
Den er god men er lidt svære og huske men ellers så er den go jeg kunne god lige den

Søren riis  -  2017-04-21 14:25:09
Kanon dejlige kager,, jeg bager kagen først så den er gylden brun,, ud og køler og så samler jeg den med marmelade,, kommer mel på min rulle så kører det faktisk fint,, nu skal jeg igang med potion 100 for de er alle vilde med den her,, rigtig god weekend til jer alle o

  -  2017-02-15 13:22:38
Hvordan regner I prisen ud til ca. 10 kr. ? Smørret alene koster mere !!!! Hilsen en forvirret

-  -  2016-11-02 16:36:32
Dejen var svær at have med at gøre men jeg satte den i køleskabet i cirka 20-30 minutter.👍🏻😄 PS ville anbefale en bedre opskrift, og kom også lidt mere mel i dejen.

Tobias  -  2016-07-18 22:02:57
Strøget direkte ind som den dårligste kage jeg nogensinde har bagt! Dejen var meget svær at arbejde med og da jeg bagte dem havnede alt marmeladen i bunden af ovnen i stedet for mellem kiksene - øv :(

Lisbeth  -  2016-07-08 07:54:08
Kan man fryse hindbærsnitterne ?

Bageren   -  2016-05-03 16:31:57
Jeres dej problemer sker fordi at man normalt bruger linsedej ! Flormelis , fedstof i form a smør/margarine og mel .

Inger   -  2016-04-26 15:17:47
Jeg synes at det giver noget bedre kager hvis man lige bager alle bundene i ca. 8 min v. 200 c., lader dem køle lidt af, kommer Marmeladen på de nederste bunde, klapper de øverste på og bager dem yderligere til de er fine og gyldne (ikke mørke). Ved at komme Marmeladen på de helt ubagte bunde får de en lidt for ubagt konsistens efter min mening

  -  2015-06-24 21:45:38
For at dejen ikke skal skille skal den nedkøles

Mathias Lindberg  -  2015-06-11 21:59:50
Du har glemt at tilsætte en form for væske til opskriften. Til dem som er forvirret, kan i bruge et æg, mælk eller vand. Det er populært at bruge æg, men jeg bruger bare mælk. Man kan bruge vand hvis man ikke kan bruge mælk.

Birte  -  2015-06-05 10:17:20
Den skiller og ikke til at arbejde med. Hvad gør jeg forkert?

  -  2015-06-02 15:49:12
De er rigtig gode

Tykke  -  2015-05-17 17:33:03
Smager fantastisk!!! Er der nogen som har et godt råd til at opvevare dem, så de ikke bliver bløde dagen efter????

Børge  -  2015-04-04 11:28:27
Forfærdelig dej at arbejde med, den skilte sig hele tiden af og klistrede til kage rullen. Jeg kåre denne dej til året tålmodigheds test!

  -  2014-10-16 10:46:42
Skal de skæres i snitter med det samme, når de kommer ud - eller når de er kolde?

Tommerup  -  2014-04-16 17:57:59
Prøv at tilsætte kornene fra en halv stang vanille, et æg, så bliver det en lækker dej. En halv time på køl inden dejen rulles ud, så går det som en leg.

Tullen   -  2013-07-31 10:12:15
Suuuuuper god opskrift!! Simpelthen SÅ nemt! Jeg gjorde det at jeg piskede smør og sukker, og som kom jeg mel i, og istedet for at ælte melet sammen med det andet så piskede jeg det.. da det så ud til at være fint, tog jeg dejen op lavede en kugle med den. Og så bare mellem to stykker bagepapir og rulle den flad og firkantet med kagerullen.. Vildt effektivt! Og så slipper man helt for at dejen smuldrer :-)

johanne  -  2013-01-14 15:53:34
dejen henger slet ikke sammen har lige taget det ud af ovnen (det er kølet af) og det smuldre så snart man rør det :( øøøøv mine hindbærsnitter er døde :,8

Hc.Greve  -  2012-11-11 19:28:08
Det ser fantastisk lækkert ud, men nu er ikke så stor fan af hindbær, kan man ikke komme en anden marmelade i, selfølig dem uden store bær....

Eje  -  2012-06-27 20:39:58
Kan man godt lave denne her uden drys? Børn på 9 år kan godt lave den her

Dorte  -  2012-05-10 14:11:25
Første gang jeg har bagt hindbærsnitter og de lykkedes. Er fantastiske gode, smager som jeg husker fra bageren. Jeg lavede dobbelt portion, tilsatte et helt æg og 2 spsk. kold vand, lagde dejen i en plastpose og i køleskabet et par timer, dejen var meget nem at udrulle og arbejde med, på et meldrysset bord.

Lone  -  2012-02-02 11:23:54
Jeg kommer et æg i og dejen smuldrer ikke. De er en kæmpe succes her i huset og vi har bagt dem tit :o)

Lærke  -  2012-01-26 17:54:41
Ikke den bedste opskrift jeg har prøvet, men nem at lave. Mine blev desværre meget tørre

xo xo'mor!  -  2011-10-27 13:33:15
mh,mh,mmh! det er bar' guffeluffe det der.(-; De er SUPER gode, og himmelske!

smukke mig  -  2011-05-05 16:49:41
man kan faktisk putte noget andet i end hindbær fx.nougat og solbær

Tøserne  -  2011-05-03 14:01:14
Vi skal til at bage dem nu - de har bare at være gode!!!!!!!! >:(

Marolle  -  2011-05-01 09:32:07
De er meget velegnede til frysning. Bare frys dem ned uden glasur, så er de nemme at tage op og komme glasur på, hvis der kommer uventede gæster. Det tager ca. 20 min. for dem at tø uden for køleskabet, hvis de lægges i et lag.

Pigen på 11 år  -  2011-03-24 13:58:02
De er TOTAL gode jeg synes kun at den var lidt svær første gang men så prøvede jeg igen så blev de som jeg ville have det

  -  2011-03-14 15:15:42
Vi er tre super seje piger, som lige har bagt dem!! Og vi synes at det var en´syyyyyyyyyyyyyyyyygt mega nice let opskrift,nu håber vi de smager godt! put lidt mælk i dejen så den hænger bedre sammen<11 ANBEFALES(let at lave) De var mega gode. :)

kathrine  -  2011-02-08 16:13:23
hvordan er de dagen efter?? kan de holde sig natten over hvis man feks vil bruge dem til et morgenmadsbord?

safira9800  -  2010-11-24 01:48:32
jeg synes ikke dejen var så svær at arbejde med, men jeg hældte også lidt mælk i og lod den stå 30 min på køl. Til gengæld kan jeg på ingen mpde få 12 hindbærsnitter ud af denne portion, ikke hvis de skal være den størrelse man køber ved bageren. Er det bare mig? Er spændt på at smage dem, de ser gode ud, er i ovnen lige nu.

frkallimac  -  2010-09-23 13:59:13
Hindbærsnitterne smager dejligt og er nemme at lave! eneste "minus" er (synes jeg) at selve dejen er lidt for småkageagtig.. Da det er en smørdej, lad dejen stå i køleskabet til den er kold (ca. en halv til en hel time) så er dejen meget lettere at rulle ud!

Denfedebager  -  2010-09-13 15:41:13
blev lidt brændt og sååen men smager OK :D

Chriss  -  2010-07-31 03:17:36
De smager vildt godt, men rul dejen ud mellen to stykker bagepapir. Gør det også nemmere at få dem på bagepladen :D

Nicklas  -  2010-07-21 15:12:12
Man skal bare bruge 2 stykker bagepapir og rulle dem ud imellem, det gør det meget nemmere og så går det ikke i stykker hele tiden :-D De kan anbefales og prøve. DE ER GOE!

  -  2010-07-18 18:00:08
Har lige lavet dem.. dejen?? Er det meningen den er så svær at få til at hænge sammen..? Nå men alligevel, mums mums, glæder mig til at smage :D

Heidi  -  2010-05-26 14:50:32
De er bare SÅ gode :)' Men de bliver ret tørre, og kanon svær at rulle ud. Så jeg tilføjede lidt vand, det gjorde det lidt bedere, da jeg ikke havde mælk. ...De skal klart prøves at laves igen :)

Trine  -  2010-05-24 19:08:28
De blev rigtige lækre, og nemme at lave, meget bedre end bagerens..

Christian  -  2010-05-16 10:41:03
Synes nu at de falder meget let fra hinanden når man skal lægge dem sammen. Det er helt klart et minus. - men dækker man det med glasur, er gæsterne tilfredse ;-)

joy  -  2010-03-20 21:59:29
Har lige sat rester af en såkaldt dej i ovnen, for den gik fuldstændig fra hinanden, da jeg lagde toppen på. Ikke særlig vellykket :-(

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her