Kommentarer
Stina Munch - 2017-11-14 16:34:41 Herhjemme laver vi dem i halv størrelse. De er perfekte til alle typer af sandwich :)
Stina Munch - 2017-10-23 19:30:13 Herhjemme laver vi dem i halv størrelse. De er perfekte til alle typer af sandwich :)
Stina Munch - 2017-09-02 18:44:16 Herhjemme laver vi dem i halv størrelse. De er perfekte til alle typer af sandwich :)
Stina - 2015-05-15 14:08:48 Super opskrift. Vi bruger dem til sandwichboller dagligt i madpakken det hitter!
Stina - 2015-04-07 17:24:06 Super opskrift. Vi bruger dem til sandwichboller dagligt i madpakken det hitter!
Stina - 2015-03-19 09:55:10 Super opskrift. Vi bruger dem til sandwichboller dagligt i madpakken det hitter!
Flohra - 2011-09-21 18:25:43 umummm de er bare fantastiske
MrsM - 2011-02-26 14:30:18 Jeg læser altid kommentarerne til opskrifterne- og de tidligere anmeldere har helt ret - disse boller er top lækre. Jeg tilsatte desuden både græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø, samt penslede dem med smør lige da de kom ud af ovnen. Bløde, lækre og med god smag!
Jeg fik 8 gode sandwich boller.
Kia - 2011-02-15 20:22:54 Bollerne er bare fantastiske gode. Jeg har lavet dem en del gange nu, og de er nemme og hurtige. Og så får man rigtig mange ud af portionen.
Maja - 2009-11-07 12:45:01 Hej, kan de fryses?
Myu - 2008-11-25 19:15:43 De er rigtig rigtig rigtig gode. De holder sig lækre bløde og friske i mange dage. De er super gode til madpakken! Tak for opskriften ;o)
Mig2 - 2008-09-14 14:56:11 Glemte lige at sige, at vi også fik omkring 20 boller ud af det. Det var dog en pæn størrelse.
vivi - 2008-07-25 12:58:49 Jeg vil prøve at lave bollerne i dag, og så vil jeg prøve at komme lidt knust hvidløg i- tror bollerne vil smage godt som tilbehør til eks. Spare ribs og med hjemmelavet Cole slaw salat til. Uhmmm glæder mig allerede, og vil printe opskriften ud.
Hej
Camilla_Hv - 2008-07-13 17:58:23 Selv en nybegynder som jeg fik rigtig lækre boller ud af denne opskrift! :-)
Mette - 2008-06-26 17:04:20 Kan man ikke bruge olie i stedet for smør?
- 2008-05-15 21:15:43 bollerne skal pensles med mælk EFTER bagning, det er ikke super nødvendigt, men det gør dem endnu mere svampede, men bollerne skal kun lige pensles og ikke dyppes i mælk.
Jeg puttede 2 spsk hirsefrø i, det var ret godt.
Det er meningen at det skal være ret store boller, meeen 8 stk er måske lidt en underdrivelse. jeg fik 12 flade boller der var på størrelse med burgerboller. Kan varmt anbefale den her opskrift. jeg brugte dog kun ½ tsk salt, men det er jo hvad man er til
morsingboen - 2008-01-04 14:26:12 skal mælken ikke på INDEN de skal i ovnen?
lusii - 2007-12-15 15:01:04 de er super-lækre
Rexen - 2007-11-26 21:41:38 Simpelthen vidunderlige. Fik 16 boller ud af portionen.
- 2007-03-24 11:41:10 rigtig gode og saftige boller de er gode og mætter godt
Rebecca - 0000-00-00 00:00:00 Hvordan plejer i at opbevare bollerne og hvor længe?
Mette mus - 0000-00-00 00:00:00 De er rigtig gode og luftige. Mætter dejligt
Mig - 0000-00-00 00:00:00 Det er virkelig nogle gode boller. For at gøre dem mere fedtfattige kan man nøjes med 50g smør eller mindre. Jeg fik dog ca. 20 pæne boller ud af det, i stedet for 8!
Mig - 0000-00-00 00:00:00 Jeg brugte müsli i stedet for havregryn, og de blev rigtig gode
Dorthe - 0000-00-00 00:00:00 bare gode.
|