syltede agurker i terninger3 –4 små syltede agurker i terninger
4
tsk.
kapers 4 tsk. kapers
4
kogte kolde kartofler i skiver 4 kogte kolde kartofler i skiver
4
spsk.
hakket grønt, dild purløg eller persille4 spsk. hakket grønt, dild purløg eller persille
salatstrimler salatstrimler
sovs: sovs:
1
bæger
creme fraiche1 bæger creme fraiche
3-4
spsk.
tomatchillisovs3-4 spsk. tomatchillisovs
Opskrift:
På 4 tallerkner anbringes de rensede krydderfileter på salatstrimler, og omkring silden de hårdkogte æg skåret i kvarte stykker, og ind imellem disse syltede agurker, hakkede eller skåret i terninger, kapers og kogte, kolde kartoffelskiver. Alt drysses med klippet grønt.
Hertil serveres:
Kryddersovs:
Creme fraiche røres op med tomatchilisovs og smages til. Giv også brød og smør til, især hjemmebagt rugbrød smager godt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14239 gange, og udskrevet 243 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider