Fin mørk chokolade 70% (ikke knapper) til overtræk. Fin mørk chokolade 70% (ikke knapper) til overtræk.
Opskrift:
Pisk smør og sukker hvidt.
Pisk æggeblommer i et af gangen.
Bland de tørre dele og tilsæt sammen med mælken.
hvider stiftpiskes og vendes i til sidst).
Bages ved 225 grader C. alm. ovn i 3 bunde ca. 7 minutter.
Æggecremen koges/afkøles og smørcremen røres sammen.
Derefter blandes den kolde æggecreme SKEFULDE-VIS (for ikke at skille) i smørcremen.
Lægges sammen som lagkage med de bagte bunde og overtrækkes med den smeltede chokolade.
Tips:
En gammel familieopskrift der stadig vækker jubel. Kan pyntes på utallige måder med enten halve smuttede mandler rundt hele kanten eller med anden pynt der passer til lejligheden som f.eks. barnedåb.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(9 stemmer)
Opskriften er vist 74562 gange, og udskrevet 1285 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider