Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brun lagkage 02

Brun lagkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Vibeke

Indsendt :


Brun lagkage 02, billede 4 Brun lagkage 02, billede 1 Brun lagkage 02, billede 2 Brun lagkage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bunde:
100 g.margarine
125 g.sukker
0.5 tsk.kanel
50 g.kakao
2 æggeblommer
250 g.hvedemel
1.5 tsk.hjortetaksalt
2 dl.mælk
2 æggehvider
 
 Smørcreme:
250 g.smør
200 g.plantemargarine
3 dl.flormelis
 
 Æggecreme:
5 dl.mælk
1 vanillestang
3 æg
6 spsk.sukker
 lidt hvedemel
 
 Overtræk:
 Fin mørk chokolade 70% (ikke knapper) til overtræk.
 


Opskrift:

Pisk smør og sukker hvidt. Pisk æggeblommer i et af gangen. Bland de tørre dele og tilsæt sammen med mælken. hvider stiftpiskes og vendes i til sidst).
Bages ved 225 grader C. alm. ovn i 3 bunde ca. 7 minutter.


Æggecremen koges/afkøles og smørcremen røres sammen. Derefter blandes den kolde æggecreme SKEFULDE-VIS (for ikke at skille) i smørcremen.


Lægges sammen som lagkage med de bagte bunde og overtrækkes med den smeltede chokolade.

Tips:

En gammel familieopskrift der stadig vækker jubel. Kan pyntes på utallige måder med enten halve smuttede mandler rundt hele kanten eller med anden pynt der passer til lejligheden som f.eks. barnedåb.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 70084 gange,
og udskrevet 1238 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu