Jule æblemoskage

Jule æblemoskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : tina

Indsendt :      Red :
Jule æblemoskage, billede 4 Jule æblemoskage, billede 1 Jule æblemoskage, billede 2 Jule æblemoskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 g.smør
1 dl.mørkt rørsukker
2 æg
2 dl.æblemos
2 dl.havregryn
2 dl.hakkede valnødder
1 dl.rosiner
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
2 spsk.kanel
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
 
Opskrift:
Rør smør og sukker. Pisk æg i og tilsat æblemos, havregryn, valnøddekerner, rosiner. Sigt mel med bagepulver, natron kanel og muskat ned i og rør igen til en sej men lind dej.

I velsmurt rund form Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Saftig og mættende lækker kage.

Tips:

Kan bruges som konfekt, et lille stykke er nok. Smager også skønt med flødeskum, creme de fine eller creme fraiche. Portvin eller frutsnaps og kaffe er fremragende til.





karakterer:
Opskriften er vist 27017 gange,
og udskrevet 655 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu