Rør smør og sukker.
Pisk æg i og tilsat æblemos, havregryn, valnøddekerner, rosiner.
Sigt mel med bagepulver, natron kanel og muskat ned i og rør igen til en sej men lind dej.
I velsmurt rund form
Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.
Saftig og mættende lækker kage.
Tips:
Kan bruges som konfekt, et lille stykke er nok.
Smager også skønt med flødeskum, creme de fine eller creme fraiche.
Portvin eller frutsnaps og kaffe er fremragende til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(15 stemmer)
Opskriften er vist 24521 gange, og udskrevet 643 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider