Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinroulade

Appelsinroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : Venke

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.sukker
3 æg
100 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 appelsin skrald og saft heraf
 
 Fyld:
5 dl.piskefløde
2 spsk.sukker evt.. lidt vanillesukker
100 g.chokolade
 


Opskrift:

Pisk æggesnaps af sukker og æg, bland i resten af ingredienserne.

Bag i en bradepande med bagepapir ved 200 grader i ca. 10 - 15 minutter.

Vendes over på et stykke bagepapir med sukker. Fjern bagepapiret forsigtigt. Afkøl med et stykke papir over.

Pisk flødeskum med sukkeret, tilsæt grovhakket chokolade. Bred det over kagen og rul sammen.

Tips:

Rouladen kan stilles i fryseren og tages op 15 min inden gæsterne kommer. Men kan event pynte med flødeskum i siksak mønster og drysse grovhakket nødder eller chokolade over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 24631 gange,
og udskrevet 601 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hanne  -  2019-03-23 15:59:31
Skrald er noget fra skraldespanden. Appelsinens yderside er skræl.


Knuzeren  -  2017-10-13 12:30:48
Skrald af appelsinen???


Mona  -  2008-05-22 14:05:50
du kan sætte chokolade pulver i fløden, istedet for at, sætte grovhakket chokolade over.


  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare god !