Fedtfattig kanelkage

Fedtfattig kanelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pili

Indsendt :      Red:

Fedtfattig kanelkage, billede 4 Fedtfattig kanelkage, billede 1 Fedtfattig kanelkage, billede 2 Fedtfattig kanelkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 g.fromage frais
50 g.sukker
100 g.Perfect Fit
200 g.hvedemel
2 tsk.kanel
1 tsk.natron
2.5 dl.kærnemælk
 
 Glasur:
1 spsk.margarine flydende
50 g.Perfect Strø
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.kakao
1.5 spsk.kaffe færdiglavet
 
Opskrift:
Fromage frais og sukker røres godt sammen. Sødemiddel, mel, kanel og natron blandes og sigtes i skiftevis med kærnemælk. Dejen røres tilden er glat.

Hældes i en smurt springform (ca. 24cm) og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. på næstnederste rille. Kagen afkøles.

Ingredienserne til glasuren røres sammen og fordeles på den afkølede kage. Kan serveres med fromage frais rørt op med sødemiddel og vanillesukker.

Tips:

Kagen kan fryses.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 114142 gange,
og udskrevet 1775 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ano  -  2012-11-07 22:22:19
Nej dette er ikke en god diabetes kage

Anne  -  2011-10-30 11:28:16
Hvad er forskellen på Perfect strø og Perfect Fit? Kan man bruge kun en slags? Har ikke selv diabetes, så det ville være fint kun at skulle købe en slags!

Farmor  -  2011-03-21 15:07:08
Super nem at lave, og ideel for diabetiker , så spises med god samvittighed

Emmy Lykkeskov  -  2007-05-17 13:18:35
Det er en rigtig god diabeteskage