Smør en brødform 23 cm. lang 5 cm. dyb med smør, sæt formen i ovn til den er svært varm.
Bland majsmel, mel, bagepulver, natron, sukker og salt godt. bland i æg, kærnemælk og mælk i en skål og rør det smeltede smør i.
Bland det våde og tørre, rør forsigtig til alt er blandet, men ikke rør for meget da det faller sammen.
Hæld dejen i den varme smurte formen - det freser. Bag brødet i forvarmet ovn til det har hevet sig godt og blevet gylden 20-25 min. brødet er færdig når det trekker sig fra kanten og ikke klistrer til stegepinden.
Tag brødet ud, og køl det ned kort, skæres i ruter og serveres varme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15542 gange, og udskrevet 277 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider