Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Det ottende vidunder

Det ottende vidunder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dyveke

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.hvedemel
200 g.margarine
200 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.bagepulver
 


Opskrift:

Ingredienserne blandes og smøres/ trykkes tyndt ud, i den ønskede form på en bageplade. Jeg plejer at lave to bunde ud af denne opskrift. Bages gyldenbrun ved 200 grader C.

OBS bliver ikke lige så god med varmluft

Tips:

Bundene kan smøres med chokolade eller nougat imens de er varme. Herefter kan bundene bruges hele, eller i brud (de kan være meget sprøde at spise med teske/ kagegaffel) lagt sammen med is eller flødeskum evt. blandet med frugt.

Min absolutte favorit er bundene med chokolade i brud, med hjemmelavet jordbæris imellem de to lag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (58 stemmer)

Opskriften er vist 18744 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

E.G.  -  2014-04-17 13:32:13
Hvor lang tid skal kagen bages før den er "gyldenbrun" - som skrevet står?


Pernille  -  2008-04-13 16:32:31
Helt fantastisk :o)


Dyveke  -  0000-00-00 00:00:00
Dejen kan også bruges til småkager ! Put små klatter på en bageplade, bag i få minutter til de er gyldne, kom en chokoladeknap på hver småkage når de er kommet ud af ovnen ! Hurtigt, nemt og lækkert !


Karen  -  0000-00-00 00:00:00
kan absolut tilslutte mig favoritten med chokolade på bundene i brud og jordbæris, er blevet favoritten herhjemme til gæstedessert !


kogekonen  -  0000-00-00 00:00:00
bundene kan nemt fryses efter de er smurt med chokolade