Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Créme Garli

Sauce Créme Garli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Holz

Indsendt :



Ingredienser:
6 gulerødder
1 squash
1-2 fedhvidløg (kan udelades)
1 bægerflødeost naturel 200-250 gr.
5 dl.fløde
1 dl.mælk
 lidt margarine til at stege i
 salt
 peber
 
Opskrift:
Snit grøntsagerne i passende små stykker. Svits dem i lidt margarine. Pres hvidløget og tilsæt. Fløde flødeost og mælk Tilsættes under omrøring. lad saucen småsimrer 10-15 minutter, uden at den brænder på og smag til med salt og peber.

Tips:

Saucen behøver ingen jævning da fløden gør den lækker i konsistensen. Der er ALDRIG nok af denne sauce så jeg anbefaler at hvis man ikke er bange for kalorierne, at man laver dobbelt portion.

Er god til alle former for kød. Jeg serverer den gerne til rødt kød og ovnbagte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 6787 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu