Mandelkranse (Diabetes)

Mandelkranse (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100-150 g.æblemos
500 g.mandler
2 æggehvider
2 tsk.sødemiddel
1-2 tsk.mandelessens
 overtrækschokolade
 
Opskrift:
Æblemosen laves af 2-3 æbler i tern, som koges i lidt vand. Sødemiddel tilsættes efter smag.

Mandlerne smuttes og males meget fint. Alle ingredienserne æltes sammen. Ringene formes med fingrene og lægges på kransekageforme eller ringe lavet af stift papir. 8-10 ringe i alt. Ringene trykkes let, så de danner en ”tagryg”. Ringene bages midt i ovnen ved 175 grader C i 13-15 minutter. Ringene afkøles og pyntes med overtrækschokolade. Ringene lægges så de danner en kransekage.





karakterer:
Opskriften er vist 18736 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-30 14:48:41
Tørt, tørt, tørt. Har fulgt opskriften, og de smager af savsmuld.

  -   2011-12-13 07:44:35
Dårlig beskrivelse af fremgangsrækkefølge.Hvad skal der ske med æggehviderne? , går ud fra, at de skal piskes stive og vendes i og ikke bare æltes sammen, eller?