Den gode muslingenatmad

Den gode muslingenatmad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.hakket løg
1 spsk.olie
4 ansjosfileter
1 spsk.kapers
1 dåsetomater, letknuste
 peber
 lidt frisk eller tørret estragon
425 g.muslinger i vand
 
Opskrift:
Løget letsteger gylden i den varme olie, heri de hakkede ansjosfileter og kapers varmes i nogle minutter, inde tomatsovsen blandes i, evt. gerne med lidt hvidløg, peber og estragon. Varmes og står parat lige til, at muslingerne uden væde, blandes i. Smages til.

Serveres på ristet brød, smurt med smør og kan evt. pyntes med klippet dild. Får De ikke anvendelse for suppen fra muslingerne, så husk at den kan fryses ned i dobbelte fryseposer, og være fin at anvende til f.eks. perlefiskernes muslingesuppe en anden gang.





karakterer:
Opskriften er vist 25363 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu