Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Toast med rejer, chili, persille, ingefær, hvidløg

Toast med rejer, chili, persille, ingefær, hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Toast

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hooligan

Indsendt :





Ingredienser:
 olivenolie
1 tsk.ingefærpulver
2 fedhvidløg i tynde skiver
2 chilier i tynde skiver
200 g.rejer
1 citron
1 stor håndfuld grofthakket persille
 salt
 peber
4 skiverristet brød efter eget valg
 


Opskrift:

Sautér olivenolie, ingefær, hvidløg og rejer i 3 minutter i en meget varm pande. Skru ned for varmen og pres saften af citronen over. Tilsæt persille og lidt mere olivenolie. Vend ingredienserne rundt og tag panden af blusset. Anret på brødet og drys salt og peber over. Der kommer en dejlig skysauce ud af det som brødet kan suge op.

Tips:

Der burde bruges friske thai-chilier til det, men hvis man er til det mindre stærke anbefaler jeg at man bruger nogle mildere chilier. Måske skal der bruges mere citron.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10225 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jette  -  0000-00-00 00:00:00
Der er åbenbart noget galt med "Ingredienserne". Men til nye seere: kig i fremgangsmåden, der står alt hvad der skal bruges.