Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefrikasse I

Lammefrikasse I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 glammebov
 porrer
 gulerødder
 fransk visk
 Frikassesovs
5-6 dlsiet lammesuppe
 Smørbolle
30 gblødgjort smør/margarine
4 spsk.hvedemel
 salt og peber
250 gfrosne ærter
1 bundtpersille
 


Tilbehør:
Franskbrød, evt. nye kartofler.
Opskrift:

Hæld vand over kødet så det lige dækker, og bring det langsomt i kog. Skum suppen. Læg fransk visk i gryden og tilsæt salt. Læg låg på og dæmp varmen. Rens gulerødder og porrer og læg dem i gryden.

Tag urterne op efterhånden som de er møre.

Kogetiden for kødet er 2-3 timer. Tag kødet op når det er mørt og sluk for suppen. Fjern visken og si suppen. Skum evt. fedt af.

Bring den siede suppe i kog. Rør blødgjort fedtstof og mel sammen til en melbolle og rør den i suppen under konstant piskning til bollen er opløst.

Kog sovsen igennem og smag den til. Skær gulerødder og porrer i skiver, og læg dem i suppen sammen med ærterne. Småkog sovsen ca. 5 min.

Servering:
Skær kødet i skiver og læg det i et dybt fad. Hæld frikassesovsen over og drys med hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13486 gange,
og udskrevet 320 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jnk  -  0000-00-00 00:00:00
retten er godt kendt i Norge