Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddeformkage med rommarinerede vindruer

Nøddeformkage med rommarinerede vindruer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.grønne vindruer
0.5-1 dl.brun rom
200 g.plantemargarine
250 g.sukker
3 store æg
200 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
75 g.valnødder
 smør til form
 rasp
 


Opskrift:

Halver druerne og læg dem i en skål og hæld rom over. Lad dem stå 1 time og vend dem et par gange.

Smelt plantemargarinen og pisk den med sukkeret. Pisk 1 æg i af gangen og rør grundigt. Bland bagepulveret i melet og rør det i. Hak nødderne - ikke for fint - og rør dem i dejen. Smør en bageform (franskbrødsform) og drys med rasp. Rør væden fra druerne i dejen og læg ca. halvdelen af dejen i formen. Hæld druerne i fordelt jævnt. Fordel resten af dejen ovenpå og glat den ud og tryk den ned om druerne.

Sæt formen i en 190 grader C varm ovn i 45-50 minutter. Lad den køle af i formen.
Serveres med cremefraiche.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6313 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu