Nøddeformkage med rommarinerede vindruer
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt af : Gitte Indsendt : |
|
|
Halver druerne og læg dem i en skål og hæld rom over. Lad dem stå 1 time og vend dem et par gange.
Smelt plantemargarinen og pisk den med sukkeret. Pisk 1 æg i af gangen og rør grundigt. Bland bagepulveret i melet og rør det i. Hak nødderne - ikke for fint - og rør dem i dejen. Smør en bageform (franskbrødsform) og drys med rasp. Rør væden fra druerne i dejen og læg ca. halvdelen af dejen i formen. Hæld druerne i fordelt jævnt. Fordel resten af dejen ovenpå og glat den ud og tryk den ned om druerne. Sæt formen i en 190 grader C varm ovn i 45-50 minutter. Lad den køle af i formen. Serveres med cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 8502 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne