Pålægssky

Pålægssky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 l.vand
4 blokke okseterninger
2 spsk.soya
1 tsk.engelsk sauce
2 tsk.salt
10 blade husblas
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog med de 4 okseterninger til de er helt opløste, soya, engelsk sauce, salt røres i. Stilles til afkøling et køligt sted til fedtet har lagt sig foroven og dannet skorpe. Dette fjernes med forsigtigt med en ske. Husblasen ligges i blød i koldt vand i 15 min. Skyen varmes op, men må ikke koge, derefter røres husblasen i skyen. Stilles i køleskabet når det er afkølet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 24640 gange,
og udskrevet 633 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2020-12-23 13:39:31
Kan man bruge pålægssky som fond? (sauce)

Per  -  2020-07-05 18:06:26
Engelsk sovs er en danskproduceret Worcestershire Sauce, måske du kan finde Worcestershire Sauce eller en norsk udgave?

Hanne Nielsen martinsen  -  2020-06-19 02:10:26
Jeg bor i Norge og vi kan få fat i engelsk sovs . Kan man bruge noget andet i pålægsskyen

Marianne i Nice  -  2018-09-02 14:03:55
oki doki - tak