Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salt kød

Salt kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 kalvelårtunge på ca. 600 g
 
 Saltlage pr. 1 liter vand:
200 g.groft salt
3 spsk.sukker
 


Opskrift:

Kom kødet i en skål og mål, hvor meget saltlage der skal bruges. Rør salt og sukker ud i kogende vand. Lad det svale helt af. Hæld den kolde saltlage over kødet. Lad det trække i køleskabet 2 – 3 dage. Kom kødet i en gryde og hæld usaltet vand på. Lad kødet koge ved svag varme i ca. 45 min. Lad kødet svale. Skær det i tynde skiver ved serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18365 gange,
og udskrevet 477 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu