Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Salt kød

Salt kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 kalvelårtunge på ca. 600 g
 
 Saltlage pr. 1 liter vand:
200 g.groft salt
3 spsk.sukker
 
Opskrift:
Kom kødet i en skål og mål, hvor meget saltlage der skal bruges. Rør salt og sukker ud i kogende vand. Lad det svale helt af. Hæld den kolde saltlage over kødet. Lad det trække i køleskabet 2 – 3 dage. Kom kødet i en gryde og hæld usaltet vand på. Lad kødet koge ved svag varme i ca. 45 min. Lad kødet svale. Skær det i tynde skiver ved serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 19841 gange,
og udskrevet 487 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu