fiskesuppe eller vand og fiskebouillon (terninger)¾ l. fiskesuppe eller vand og fiskebouillon (terninger)
2
hakkede chalotteløg2 hakkede chalotteløg
2
spsk.
smør2 spsk. smør
400
g.
rødspætte eller toskefilet400 g. rødspætte eller toskefilet
salt salt
1
laurbærblad 1 laurbærblad
3
spsk.
piskefløde3 spsk. piskefløde
Rejer Rejer
klippet dild eller persille klippet dild eller persille
Opskrift:
Tomatjuice hvidvin og fiskesuppe blades og koger op med laurbærblad, salt og peber. Heri blandes de hakkede chalotteløg, der evt. sammen med fintsnittet hvidløg er letstegt i smør i en gryde eller pande. Suppen koger op, og nu tilsættes fiskefilet skåret ud i fingertykke stykker og desuden piskefløde. Fisken snurrer 5-6 min. i suppen, der smages til og optøede rejer tilsættes.
Giv franskbrød, flute eller ristet brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(71 stemmer)
Opskriften er vist 25386 gange, og udskrevet 530 gange.
Kommentarer
Harly - 0000-00-00 00:00:00 hakkede tomater fra dåse, giver en fyldigere konsistens end tomatjuice
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider