Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















”Min lette fiskesuppe”

”Min lette fiskesuppe”, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ingredienser:
1 dåsetomatjuice
2 dl.tør hvidvin, ikke sød
¾ l.fiskesuppe eller vand og fiskebouillon (terninger)
2 hakkede chalotteløg
2 spsk.smør
400 g.rødspætte eller toskefilet
 salt
1 laurbærblad
3 spsk.piskefløde
 


Tilbehør:
Rejer, klippet dild eller persille
Opskrift:

Tomatjuice hvidvin og fiskesuppe blades og koger op med laurbærblad, salt og peber. Heri blandes de hakkede chalotteløg, der evt. sammen med fintsnittet hvidløg er letstegt i smør i en gryde eller pande. Suppen koger op, og nu tilsættes fiskefilet skåret ud i fingertykke stykker og desuden piskefløde. Fisken snurrer 5-6 min. i suppen, der smages til og optøede rejer tilsættes. Giv franskbrød, flute eller ristet brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (71 stemmer)

Opskriften er vist 24741 gange,
og udskrevet 515 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Harly  -  0000-00-00 00:00:00
hakkede tomater fra dåse, giver en fyldigere konsistens end tomatjuice