”Min lette fiskesuppe”

”Min lette fiskesuppe”, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dåsetomatjuice
2 dl.tør hvidvin, ikke sød
7.5 dl.fiskesuppe eller vand og fiskebouillon (terninger)
2 hakkede chalotteløg
2 spsk.smør
400 g.rødspætte eller torskefilet
 salt
1 laurbærblad
3 spsk.piskefløde
 
 Rejer
 klippet dild eller persille
Opskrift:
Tomatjuice hvidvin og fiskesuppe blades og koger op med laurbærblad, salt og peber. Heri blandes de hakkede chalotteløg, der evt. sammen med fintsnittet hvidløg er letstegt i smør i en gryde eller pande. Suppen koger op, og nu tilsættes fiskefilet skåret ud i fingertykke stykker og desuden piskefløde. Fisken snurrer 5-6 min. i suppen, der smages til og optøede rejer tilsættes. Giv franskbrød, flute eller ristet brød til.


karakterer:
Opskriften er vist 25639 gange,
og udskrevet 530 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (71 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Harly  -  0000-00-00 00:00:00
hakkede tomater fra dåse, giver en fyldigere konsistens end tomatjuice