Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Figen-tomat chutney

Figen-tomat chutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandKilde : Dan Sukker

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.tomater skåret i små stykker
4-5 friske eller tørrede figner hver skåret i 4 både
1 tør chili
2.5 cm.frisk hakket ingefær
1 tsk.krydderiblanding af fennikelfrø
 Spidskommen og sennepsfrø
4 spsk.Rørsukker
1 spsk.olivenolie
1 fedhakket hvidløg
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

Opvarm olien på en pande. Når den er varm, kommes chili, ingefær, krydderiblanding og hvidløg på panden. Rør rundt i nogle få sekunder, og tilsæt Tomater samt sukker. Retten koger Ved svag varme uden låg i ca. 15 minutter, til saften fra tomaterne er næsten væk, og massen har en tyk konsistens. Tilsæt fignerne, og lad retten simre yderligere 5 minutter. Serveres varm eller kold. Hvis der bruges tørrede figner, skal disse tilsættes samtidig med tomaterne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9707 gange,
og udskrevet 223 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu