Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fignechutney

Fignechutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 syrlige æbler
1 stort løg
1 rød chili
1 dl.sukker gerne rørsukker
200 g.tørrede figner
0.75 dl.hvidvinseddike
 


Opskrift:

Skræl æblerne og skær dem i grove tern. Hak løget. Halvér chilien, fjern kerner og mellemvægge, før den skæres i små tern. Fjern stilken på fignerne og skær dem i kvarte. Kom alle ingredienser til chutneyen i en gryde. Kog det langsomt op og lad det koge ved middel varme i ca. 30 minutter under låg. Rør chutneyen igennem. Kom det i et rent glas, læg låg på og opbevar det i køleskab.

Tips:

Chutneyen kan laves 3-4 dage i forvejen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9742 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu