Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Figenkompot med portvin og honning

Figenkompot med portvin og honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
16 friske figner
0.5 dl.rød portvin
100 g.smør
4 spsk.vand
2 små tørret chili
2 spsk.honning (akacie)
 
Opskrift:
Fignerne skæres i kvarte, portvinen hældes over og det stilles til at trække i 1 times tid. Kom det op i en gryde og lad det stå og småsimre sammen med vand, chili og halvdelen af smørret i ca. 15-20 minutter. Når fignerne er møre og væden absorberet, tages de af blusset og røres til en kompot med honning og resten af smørret. Kommes på glas eller smages til med s/p og bruges til kød retter som tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18705 gange,
og udskrevet 419 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anja  -  2015-08-31 08:30:02
Blev meget skuffet - synes at det smager direkte grimt... Godt at jeg kun lavede et enkelt, lille glas!

Yvonne Sommer Hansen  -  2013-08-15 14:51:54
Den er bare RIGTiG god.. Kan bruges til kød eller på en stærk ost..