lille bdt. citronmelisse1 lille bdt. citronmelisse
50
g.
mandelflager50 g. mandelflager
Opskrift:
Æg og flormelis piskes sammen. Tilsæt den blødgjorte gedeost (blødgjort med en gaffel), creme fraice og fint strimlet citronmelisse, krydr med s/p. smør et tærtefad og fordel fignerne heri og kom gedeosteblandingen over så de lige netop er dækket. Drys med mandelflager og bages i ovn ved 200 i 30 minutter.
Serveres lun, drysset med flormelis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8762 gange, og udskrevet 202 gange.
Kommentarer
Mizzy X - 2013-09-11 11:00:37 Er der en som har kendskab til hvor mange gram gedeost der skal benyttes? 2 friske gedeoste kommer i mange varianter : )
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider