Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Marineret svinemørbrad med grøn sauce

Marineret svinemørbrad med grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Røget svineMørbradOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeIndsendt af : Chef

Indsendt :


Marineret svinemørbrad med grøn sauce, billede 4 Marineret svinemørbrad med grøn sauce, billede 1 Marineret svinemørbrad med grøn sauce, billede 2 Marineret svinemørbrad med grøn sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Marinade:
1.5 dl. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. engelsk sauce
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 dråber Tabasco
   
  Grøn sauce:
5 dl. Cheasy fraiche 9 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
6 dråber Tabasco
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. engelsk sauce
   


Opskrift:

Marinaden blandes og kødet lægges i. Skal stå og trække minimum 10 timer, men også gerne i halvandet døgns tid. Vend kødet af og til.

Den grønne sauce røres sammen og smages til og sættes i køleskabet for at stå og trække.

Kødet lægges på en rist over bradepanden, således at marinaden kan dryppe af under stegningen. Kødet steges ved 225 grader i 15-20 minutter (en halv times tid kan dog anbefales).

Serveres evt. med en blandet salat og rösti.

Tips:

Bliver endnu bedre når det grilles i en kuglegrill, i det overfladen bliver sprød men marinaden sikrer at kødet forbliver saftigt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (23 stemmer)

Opskriften er vist 97028 gange,
og udskrevet 3212 gange.


Energi:
KJ total 15723 (3743 kcal)
KJ pr. Pers. 3930 (935 kcal)
Vægt ialt 1750 gram
Vægt pr. Pers. 437 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 898 KJ (213 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 18.8 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

århusianeren  -  2009-09-04 17:21:23
de kartofler ser rigtig lækre ud. Er det røsti eller hvad?


  -  2009-08-12 20:47:20
Efter 20 min. var den gennemstegt, men husk godt med vand i bradepanden:)