Squashsuppe med hvidløg og porrer

Squashsuppe med hvidløg og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Toller

Indsendt :



Ingredienser:
2 squash (mellem store)
5 porrer
4-5 fedhvidløg
 kød og melboller
 hønsebouillon terning (1 terning pr 0.5 liter vand)
2.5 dl.piskefløde
 vand
 
Opskrift:
Squash og porrer skæres i skiver, hvidløgs feddene halveres og det hele puttes i en stor gryde. Vand hældes i gryden og bouillonterningerne tilsættes - vandet skal bare lige præcis dække grøntsagerne. Retten småkoger i ca. 45 min.

Gryden tages af varmen, og suppen blendes (jeg bruger stavblender) fløde, kød og melboller tilsættes. Suppen varmes op igen, men må ikke koge. Suppen er færdig, når bollerne er varme.

Suppen serveres med godt brød eller flutes.

Tips:

Man kan evt. bruge fine ærter, i stedet for kød og melboller.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (45 stemmer)

Opskriften er vist 11651 gange,
og udskrevet 503 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bennar  -  2007-02-14 11:26:39
Rigtig lækker suppe!