Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Squashsuppe med hvidløg og porrer

Squashsuppe med hvidløg og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Toller

Indsendt :





Ingredienser:
2 squash (mellem store)
5 porrer
4-5 fedhvidløg
 kød og melboller
 hønsebouillon terning (1 terning pr 0.5 liter vand)
2.5 dl.piskefløde
 vand
 


Opskrift:

Squash og porrer skæres i skiver, hvidløgs feddene halveres og det hele puttes i en stor gryde. Vand hældes i gryden og bouillonterningerne tilsættes - vandet skal bare lige præcis dække grøntsagerne. Retten småkoger i ca. 45 min.

Gryden tages af varmen, og suppen blendes (jeg bruger stavblender) fløde, kød og melboller tilsættes. Suppen varmes op igen, men må ikke koge. Suppen er færdig, når bollerne er varme.

Suppen serveres med godt brød eller flutes.

Tips:

Man kan evt. bruge fine ærter, i stedet for kød og melboller.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (45 stemmer)

Opskriften er vist 10862 gange,
og udskrevet 476 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bennar  -  2007-02-14 11:26:39
Rigtig lækker suppe!