Skaldyrssuppe
Hovedingrediens : Rejer - Grøndlandske rejer Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red: |
|
|
Rejerne pilles.
De pillede rejer drysses med lidt salt og stilles straks i køleskabet.
Skallerne svitses ved høj varme i olie og smør.
Pillede hvidløgsfed, skyllet lysegrønt og rensede svampestokke hakkes groft og røres sammen med rejeskallerne.
Rør, indtil grydens indhold virker tørt, og hæld så vinen over det hele.
Fortsæt med at rører, indtil vinen næsten er kogt væk.
Tilsæt peberkorn, det bløde fra tomaterne og vand, og lad det hele koge ca. 20 min.
Hæld det i et dørslag og lad væden løbe af. Pres godt med en grydeske for at få det hele med. Si grundsuppen og stil den koldt til den skal bruges. Snit de rensede forårsløg og champignoner fint, og skær tomatkødet i tern. Kog suppen op, og smag den til, evt. også med lidt paprika eller chili. Tilsæt grønsagerne nogle min. inden serveringen, så de får et kort opkog. Fordel rejerne i tallerknerne, og øs suppen over dem. |
|
Opskriften er vist 26732 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mehari Mikkel - 2010-02-22 21:20:47 Det er en god suppe, som kan laves uden bouillon eller fond. Den har en god smag når man bare følger opskriften. cyberChrist - 0000-00-00 00:00:00 Drøn god suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne