| |
|
Påskeæg med abrikos
Påskeæg med abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3-4 | | tørrede abrikoser3-4 tørrede abrikoser | 1-2 | spsk. | abrikoslikør1-2 spsk. abrikoslikør | 125 | g. | ren, rå marcipan125 g. ren, rå marcipan | | | mørk chokolade til overtræk mørk chokolade til overtræk | | | lys chokolade til stregpynt lys chokolade til stregpynt | | | |
| |
Hak abrikoserne fint, og dryp dem med likøren.
Lad dem trække, til væden er opsuget.
Form marcipanen til små kopper med tyk bund og tynd kant.
Fordel fyldet i kopperne og luk marcipanen godt sammen.
Dyp stykkerne i mørk chokolade, og lad dem stivne let.
Smelt lidt lys chokolade i en kopgepose, klip hjørnet af og giv konfekten en pyntestreg.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 14290 gange, og udskrevet 205 gange.
| |
|
|
Kommentarer
leise - 0000-00-00 00:00:00 hm... jeg skal huske tl en anden gang at jeg ikke brydder mig om abrikoser men min gæster var vilde med den så 10 til den!
|
|