Påskeæg med abrikos

Påskeæg med abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

SlikRet : Slik - Påskeæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 tørrede abrikoser
1-2 spsk.abrikoslikør
125 g.ren, rå marcipan
 mørk chokolade til overtræk
 lys chokolade til stregpynt
 
Opskrift:
Hak abrikoserne fint, og dryp dem med likøren. Lad dem trække, til væden er opsuget.

Form marcipanen til små kopper med tyk bund og tynd kant. Fordel fyldet i kopperne og luk marcipanen godt sammen.

Dyp stykkerne i mørk chokolade, og lad dem stivne let. Smelt lidt lys chokolade i en kogepose, klip hjørnet af og giv konfekten en pyntestreg.





karakterer:
Opskriften er vist 16520 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hm... jeg skal huske tl en anden gang at jeg ikke brydder mig om abrikoser men min gæster var vilde med den så 10 til den!