Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Påskeæg med abrikos

Påskeæg med abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 stk.

SlikRet : Slik - Påskeæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
3-4 tørrede abrikoser
1-2 spsk.abrikoslikør
125 g.ren, rå marcipan
 mørk chokolade til overtræk
 lys chokolade til stregpynt
 


Opskrift:

Hak abrikoserne fint, og dryp dem med likøren. Lad dem trække, til væden er opsuget.

Form marcipanen til små kopper med tyk bund og tynd kant. Fordel fyldet i kopperne og luk marcipanen godt sammen.

Dyp stykkerne i mørk chokolade, og lad dem stivne let. Smelt lidt lys chokolade i en kopgepose, klip hjørnet af og giv konfekten en pyntestreg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 13571 gange,
og udskrevet 189 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

leise  -  0000-00-00 00:00:00
hm... jeg skal huske tl en anden gang at jeg ikke brydder mig om abrikoser men min gæster var vilde med den så 10 til den!