Æblebåde i karamel med mandler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Brun sukkeret til en gylden karamel, og tilsæt vand, citronsaft og vanilie. Kog det til en tynd sirup.
Skræl æblerne og skær dem i både. Vend dem forsigtigt i siruppen 2-3 min.
Skold og smut mandlerne.
Servér æblerne drysset med hele mandler.
|
|
Opskriften er vist 8455 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne