Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æble- og tranebærdessert

Æble- og tranebærdessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 mellemstore æbler skrællede udkernede og skivede
5 dl.friske eller frosne tranebær
2.5 dl.sukker
1 tsk.reven appelsinskal
0.5 tsk.stødt ingefær
 
 Smuldre dej:
0.5 dl.hvedemel
0.5 dl.havregryn
0.5 dl.farin
2 spsk.finthakkede valnødder (valgfrit)
0.25 tsk.stødt ingefær
0.25 tsk.stødt muskatnød
3 spsk.smør eller margarine
1 spsk.honning
 smør til fadet
 


Opskrift:

Sæt ovnen på 200 grader. Smør et ovnfast fad med smør. Bland mel, havregryn, farm, valnødder, ingefær og muskat i en skål. Bland godt. Rør smør og honning i melblandingen ved hjælp af en gaffel eller en mørdejs-blander til det bliver en smuldredej. Stil til side. Bland æbler, tranebær, sukker, appelsinskal og ingefær i en skål. Læg blandingen i det ovnfaste fad og drys smuldredejen over. Bag i ovnen til dejen er gylden og æblerne møre, 30-40 min. Lad det svale let og servér i portionsglas eller på tallerken.

Tips:

Prøv at servere desserten med denne delikate creme: let philadelphiaost, eller anden cream cheese, røres ud med et par spiseskefulde ahornsirup. Bland hakkede pecannødder eller valnødder i og nyd!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6872 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu