Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æblefisk

Æblefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Frosne butterdejsplader
 Sødet æblemos
 Æg til pensling
 Tesukker
 


Opskrift:

Brug den færdige, frosne butterdej, som optøs og rulles til dobbelt længde. Skær hver plade i 2-3 stykker. Kom sødet æblemos på. Pensl dejkanten med koldt vand. Fold dejen en gang over og klem kanterne sammen. Skær ridser i de to korte kanter. Pensl med æg og drys med tesukker. Bag ved 225 grader i 15-20 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (66 stemmer)

Opskriften er vist 20210 gange,
og udskrevet 362 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helge Thomassen  -  2014-02-26 23:30:07
Jeg har min mors gamle opskrift på Æblefisk (Konvolutter) 500 g Hvedemel 500g bage margarine 2 dl. ymer eller kærnemælk. Fyld: Æbelmos Dejen æltes sammen og rulles ud Skæres ud i firkanter en klat æbelmos på og dejen foldes sammen som en trekant Pensles med æg eller vand Bages ved 200 g til de tager farve


  -  2013-03-27 17:17:53
den findes åbenbart ikke mere, jeg søger også den rigtige opskrift


Heidi  -  2011-05-10 08:35:15
Er der virkelig ikke en som har en rigtig gammeldags opskrift?? Elsker den kage:)


Inge V.  -  2010-08-10 15:20:16
Lige den opskrift jeg kan bruge til udnyttelse af en rest æblegrød. Med butterdejen i fryseren er der hurtigt kage til kaffen.


Brian Svendsen  -  0000-00-00 00:00:00
hmmm så eksperimenter dog- desuden er det ingen kunst at lave butterdej GGG


Marianne Foli- Sverige  -  0000-00-00 00:00:00
Ja!!! Stort ØV, jeg søgte også efter en gammeldags, HJEMMElavet opskrift..... IKKE micromad


Vivi M Larsen  -  0000-00-00 00:00:00
øv jeg ledte efter en gammel opskrift hvor dejen er hjemmelavet og der bruges ukogte æblebåde som fyld