Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svensk æblekage

Svensk æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
1 æg
2 dl.sukker
100 g.smeltet smør
2 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
4 æbler
1 lidt kanel
1 rasp til formen
 


Opskrift:

Æg og sukker røres sammen. Smørret smeltes og afkøles. Resten tilsættes. Smør formen og drys med rasp. Æblerne skæres i både og lægges på og kanel drysses over. Kagen sættes i ovnen ved 170 gr. i 4o minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 17247 gange,
og udskrevet 349 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marlene  -  2010-09-09 15:59:36
Jeg var også i tvivl om dejen skulle øverst eller nederst. Men jeg lagde dejen nederst, og så derefter æblerne ovenpå. Pressede dem lige en smule ned i dejen. Det blev rigtig godt. En fantastisk god kage. Dryssede lige med lidt perlesukker ovenpå sammen med kanelen.


mig  -  2008-09-11 09:49:16
skal æblerne være for oven eller under selve dejen til kagen.


mig  -  2008-09-11 09:48:10
er det kagen som hældes over æblerne og kanelen eller skal æblerne være for oven, der er jo flere måder at lave det på, men hvad med denne her opskrift hvordan er det?


T.L  -  2008-03-20 15:07:39
Den får 10 her fra.. der kunne måske godt komme lidt mere kanel på, men det er jo efter hvad men vil.. det gjorde vi nemlig


T.L  -  2008-03-20 15:05:56
Super dejlig, og nem at lave.. Jeg servere vaniliesovs til at putte oven på kage stykket til sidst :o)


D. R.  -  0000-00-00 00:00:00
syns den er himmelsk... er blevet helt afhængig a den... har fået meget ros når jeg har bagt den