Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskum

Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 citronsaft
4 dl.piskefløde til flødeskum
2 dl.piskefløde
100 g.revet rugbrød
100 g.sukker
100 g.marcipan
150 g.blødt smør
100 g.brun farin
75 g.smør
 kanel
6-7 syrlige æbler
 


Opskrift:

Æblekage Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både. Drys med kanel. Smelt smør og brun farin på en pande og vend æblebåde ne deri. Kom det hele i smurte portionsforme eller i et ildfast fad. Pisk smør, marcipan og sukker til en lind masse, tilsæt det revne rugbrød og kom til sidst piskefløden i. Hæld blandingen over æblerne og bag dem i 15-20 min, i en forvarmet ovn ved 180c. Smag flødeskummen til med citronsaft lige før servering. Anretning Server den lune æblekage på tallerken med kold flødeskum. Pynt eventuelt med lidt citronmelisse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11392 gange,
og udskrevet 239 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kristina  -  0000-00-00 00:00:00
mangler der mon noget mel i denne opskrift. *Låget* var alt for flydende og fedtet lagde sig øverst i et lag og gjorde retten uspiselig!