Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æblepuré med peberrod

Æblepuré med peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store Belle de Boskop æbler
0.5 citron saft heraf
25 g.smør
0.25 frisk peberrod (skal rives)
 


Opskrift:

Skræl æblerne, fjern kernehus og skær i kvarte. Æblerne dampes med lidt smør og citronsaft. Når de er kogt næsten ud, tages de af, køles ned og smages til med reven peberrod og sort kværnet peber. Kan evt. smages til med lidt sukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6168 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

BK  -  2011-07-27 22:53:33
Hvordan gør man og kan den bruges til spegepølse??