| |
|
Påskeæg med ristede mandler
Påskeæg med ristede mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
125 | g. | ren, rå marcipan125 g. ren, rå marcipan | 25-50 | g. | smuttede, grofthakkede mandler25-50 g. smuttede, grofthakkede mandler | | | mørk chokolade til overtræk mørk chokolade til overtræk | | | halve, smuttede mandler til pynt halve, smuttede mandler til pynt | | | |
| |
Rist mandlerne let på en pande, og skrab dem ud på et bræt.
Hak dem lidt finere, ælt dem i marcipanen, og form massen til æg.
Dyp æggene i chokoladen, og pynt med en halv mandel
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 18130 gange, og udskrevet 249 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|