Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Påskeæg med ristede mandler

Påskeæg med ristede mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 stk.

SlikRet : Slik - Påskeæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Ingredienser:
125 g.ren, rå marcipan
25-50 g.smuttede, grofthakkede mandler
 mørk chokolade til overtræk
 halve, smuttede mandler til pynt
 


Opskrift:

Rist mandlerne let på en pande, og skrab dem ud på et bræt. Hak dem lidt finere, ælt dem i marcipanen, og form massen til æg.

Dyp æggene i chokoladen, og pynt med en halv mandel




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 17411 gange,
og udskrevet 227 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu