Påskeæg med ristede mandler

Påskeæg med ristede mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

SlikRet : Slik - Påskeæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
125 g.ren, rå marcipan
25-50 g.smuttede, grofthakkede mandler
 mørk chokolade til overtræk
 halve, smuttede mandler til pynt
 
Opskrift:
Rist mandlerne let på en pande, og skrab dem ud på et bræt. Hak dem lidt finere, ælt dem i marcipanen, og form massen til æg.

Dyp æggene i chokoladen, og pynt med en halv mandel


karakterer:
Opskriften er vist 18770 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu