Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltet figner

Syltet figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.friske figner
 
 Lage:
400 g.demerara-rørsukker
1 citron saften heraf
2 dl.vand
 


Opskrift:

Prik fignerne med et bambusspid Kog lagen sammen og kom fignerne i. Småkog i 15 minutter. Kom fignerne og lagen i et rengjort glas. Læg et pres over, så fignerne holdes under lagen. Stil fignerne tildækket med et klæde natten over. Hæld lagen fra, kog den lidt ind og hæld den over fignerne igen. Luk til.

Tips:

Opbevares mørkt og koldt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12364 gange,
og udskrevet 320 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu