Syltet figner

Syltet figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.friske figner
 
 Lage:
400 g.demerara-rørsukker
1 citron saften heraf
2 dl.vand
 
Opskrift:
Prik fignerne med et bambusspid Kog lagen sammen og kom fignerne i. Småkog i 15 minutter. Kom fignerne og lagen i et rengjort glas. Læg et pres over, så fignerne holdes under lagen. Stil fignerne tildækket med et klæde natten over. Hæld lagen fra, kog den lidt ind og hæld den over fignerne igen. Luk til.

Tips:

Opbevares mørkt og koldt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13133 gange,
og udskrevet 360 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu