Syltning af figner
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Prik fignerne jævnt.
Kog vand, sukker og vanillestang ved svag varme - under omrøring - til sukkeret er helt opløst.
Læg fignerne i lagen og lad dem simre ved svag varme, Ca. 10 minutter og
afkøl dem i lagen.
|
|
Opskriften er vist 22090 gange,
og udskrevet 699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer gunna pedersen - 2022-10-02 13:28:11 dejligt tilbehør til ost |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne