Syltning af figner

Syltning af figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 friske figner
2.5 dl.vand
250 g.sukker
1 flækket vanillestang
 
Opskrift:
Prik fignerne jævnt. Kog vand, sukker og vanillestang ved svag varme - under om­røring - til sukkeret er helt opløst. Læg fignerne i lagen og lad dem simre ved svag varme, Ca. 10 minutter og afkøl dem i lagen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19233 gange,
og udskrevet 635 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu