Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Henkogning af modne tomater

Henkogning af modne tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.fuldmodne tomater
1 dl.vand
1 tsk.salt
 Friskkværnet peber
 


Opskrift:

Flåede tomater pakkes tæt i et henkogningsglas og lagen hældes over. Første gang henkoges der i 35 min. ved 100°C, anden gang i 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12312 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  2013-09-13 19:18:16
Lyder sgu lidt kedeligt......hvad med nogen kryderurter i glasset? Hvorfor bruge vand til at fortynde sine tomater, bare pres tomaterne sammen med en ske, så frigiver de selv det væske der skal til. Hvorfor koge dem 2 gange? Tror ikke at bakterier/fungi der overlever den første gang kogning på magisk vis dør 2. gang.......


Ulla Larsen  -  2011-08-12 21:42:02
der er da ikke mange forklaringer på hvordan man gør her ??????