Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kejserinderis

Kejserinderis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Grød:
1 dl.grødris
5 dl.mælk
0.5 vanillesukker
 
7 bl.gélatine (husblas)
1.5 dl.hindbærsaft
50 g.sukker
1 dl.vand
2 bægre æggeblommer
0.5 tsk.vanillesukker
50 g.kandiseret frugt
 evt.lidt likør
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Mælken koges op med vanillesukker, tilsæt risene og det skal koges i ca. 30 min., kog det f.eks. dagen før.

Udblød 2 bl. gélantine i vand, vrid/pres så meget vand af som muligt og smelt dem i hindbærsaften, fyld det i en randform og kom den i køleskabet så det stivner.

Sukker og vand koges op til en sirup

Æggeblomme og vanillesukker blandes og piskes ved højeste hastighed, tilsæt den kogende sirup i en tynd stråle, pisk til det er koldt.

Udblød 5 bl. gélantine i vand, vrid/pres så meget vand af som muligt og smelt dem.

Den kolde rismasse tilsættes fintskårene, kandiserede frugter, der evt.er udblødt i likør.

Rismassen blandes forsigtigt med den let piskede fløde og æggemassen, til sidst vendes den smeltede gélantine i.

Massen kommes i randformen med hindbærgéleen, og sættes i køleskabet til den er stiv ca.3 timer.

Pyndt den evt. med flødeskum og kandiserede frugter, og serveres evt. med abrikossauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21228 gange,
og udskrevet 394 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu