Påskeæg med blød nougat

Påskeæg med blød nougat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

SlikRet : Slik - Påskeæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
125 g.Nougat, blød
 hvid chokolade til overtræk
 
Opskrift:
Del nougaten i lige store portioner, og tril dem til æg mellem hænderne. Læg æggene 5-10 min i fryseren.

Smelt den hvide chokolade forsigtigt over damp. Vend hurtigt æggene et ad gangen i den smeltede chokolade, og stil stykkerne træk og fugtfrit, så chokoladen kan stivne.


karakterer:
Opskriften er vist 27459 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (124 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

fra alle os til alle jer  -  0000-00-00 00:00:00
Smager øhh anderledes godt.

Josefine  -  0000-00-00 00:00:00
Dejligt! Elsker nougat:) Men jeg ville nok vælge at bruge en god mørk chokolade af god kvalitet med høj kakaoprocent. Ellers ville det nok blive for sødt til mig med både nougat og hvid chokolade.

Helene S. J.  -  0000-00-00 00:00:00
det hele lyder rigtig godt og jeg kunne da nemt finde på at lave den men skal det lige være hvid chokolade??????.