Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Beskøjter fra Norge

Beskøjter fra Norge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt :





Ingredienser:
500 g.rugmel
1400 g.kartofler
 


Opskrift:

Kartoflerne koges og moses ud. Ælt rugmel og den varme kartoffelmos godt sammen. Lad det stå til næste dag. Ælt evt. mere rugmel i dejen, til den ikke længere er klæbende. Del dejen i boller, der rulles tyndt ud i runde plader, der passer til din stegepande. Bag dem på panden ved svag varme. Vend dem flere gange, til de er helt tørre. Køl dem af på en rist.

De er helt sprøde og lækre. Kan opbevares i lang tid.

Man kan eventuelt bruge frysetørrede eller alm. krydderier i dejen efter smag og behag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (46 stemmer)

Opskriften er vist 25761 gange,
og udskrevet 342 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
godt