Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Krydrede lamme-frikadeller med sommersalat

Krydrede lamme-frikadeller med sommersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
2 æg
1 dl.hvedemel
1 revet løg
1 dl.mælk
2 fedhakket hvidløg
 Frisk oregano
1 dl.feta i tern - hakket groft
10 Kalamata oliven - hakket fint
8 soltørrede tomater - hakket fint
 Salt
 peber
 Fedtstof til stegningen
1 l.yoghurt naturel
1 revet agurk
4 tomater
1/2 dl.revet kinaradise
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Frikadeller:
Rør det hakkede lammekød sammen med æg, mel, løg, mælk, hvidløg, oregano, feta, oliven, soltørrede tomater og salt & peber som til frikadeller. Frikadellerne steges i lidt olie.

Sommersalat:
Yoghurten hældes i et klæde (eller kaffefilterposer) og sættes til afdrypning i en sigte ca. 2 timer. Tomaterne skæres i både, og kernerne fjernes. Bådene skæres i fine strimler. Agurken rives, drysses med salt og vrides fri for vand. Tomat, agurk og revet kinaradise kommes i yoghurten, der smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8878 gange,
og udskrevet 195 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu