Fine hvedekiks

Fine hvedekiks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
125 g.margarine
2 spsk.fløde
1 æg
 
Opskrift:
Melet sigtes, salt og sukker tilsættes, margarinen smuldres deri, og det æltes med fløde og sammenpisket æg. Dejen hviler koldt ½ time, udrulles derpå tyndt og udskæres i kvadrater, 5 gange 5 cm. Bages lysebrune ved god varme. 190 grader i ca. 10 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12942 gange,
og udskrevet 319 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kiki  -  2012-03-19 14:29:35
Et lille spørgsmål.. Kan man erstatte fløden med noget mindre fedt så som kærnemælk?

charlotte  -  2009-08-21 20:54:28
De bliver rigtig gode! Dejen er dog meget elastisk, så det kan godt være lidt svært at lave "pæne" firkantede kiks. Jeg stak mine ud med et glas og lavede dem runde. Prikkede også lidt huller i dem med en gaffel! Super :)

  -  2007-07-28 21:45:12
de smager rigtig lækkert, men jeg syntes personligt, at man skal vælge om man vil have salt eller sukker i, ellers bliver det en underlig blanding..

kirsten  -  2007-02-12 18:06:12
de er virkelige sprøde og smager som en drøm