Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Flødepeberrodssovs

Flødepeberrodssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
75 g.smør
2 dl.kaffefløde
 salt
 peber
2-3 spsk.eddike
2-3 spsk.sukker
 jævning
 friskrevet peberrod
 


Opskrift:

I en gryde kommer De ½ l bouillon, fløde, smør og salt samt peber, dette koger op, hvorefter eddike, sukker og friskrevet peberrod tilsættes og sovsen jævnes. Smag den til og kom meget gerne lidt piskefløde i til sidst .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 29594 gange,
og udskrevet 1045 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans F.  -  2011-02-16 15:56:17
Husk at jævn sovsen og kog den op inden at der tilsættes peberrod!! Hvis sovsen koges op med peberrod bliver smagen meget bitter.


Gunnar  -  2008-09-23 18:16:30
peberrod tilsættes efter smag....