Flødepeberrodssovs

Flødepeberrodssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
75 g.smør
2 dl.kaffefløde
 salt
 peber
2-3 spsk.eddike
2-3 spsk.sukker
 jævning
 friskrevet peberrod
 
Opskrift:
I en gryde kommer De ½ l bouillon, fløde, smør og salt samt peber, dette koger op, hvorefter eddike, sukker og friskrevet peberrod tilsættes og sovsen jævnes. Smag den til og kom meget gerne lidt piskefløde i til sidst .


karakterer:
Opskriften er vist 32365 gange,
og udskrevet 1068 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hans F.  -  2011-02-16 15:56:17
Husk at jævn sovsen og kog den op inden at der tilsættes peberrod!! Hvis sovsen koges op med peberrod bliver smagen meget bitter.

Gunnar  -  2008-09-23 18:16:30
peberrod tilsættes efter smag....