Sandkagerand

Sandkagerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.plantemargarine
125 g.sukker
0.25 tsk.salt
4 æg (stuetemperatur)
110 g.hvedemel
50 g.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
300 g.hindbær-ribs marmelade - der kan også anvendes hindbær- eller abrikosmarmelade.
 Ristede nøddeflager
 
Opskrift:
Margarine, sukker og salt piskes hvidt, og æggene tilsættes ét ad gangen. Hvedemel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i massen. Det hele hældes i en smurt og meldrysset randform, ca. 22 cm i diameter. Oven på kagen smøres 100 g marmelade, og den bages på midterste rille ved 180°C i ca. 40 min. Den afkølede kage flækkes, smøres med marmelade og lægges sammen igen. Kagen smøres udvendigt med marmelade og dækkes med ristede nøddeflager.





karakterer:
Opskriften er vist 13645 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-09 15:12:47
4 æg

  -   2007-04-14 10:54:39
Hvor mange æg ??