Æbler med appelsinsauce

Æbler med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 stor appelsin
2 mindre æbler
40 g.smør
2 spsk.rørsukker
1.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Riv appelsinen fint uden at rive den hvide hinde med. Pres appelsinen. Skræl æblerne, og del dem i 8 både hver. Steg æblerne i smørret ved middelvarme, til de er lysebrune. Det er vigtigt ikke at skrue for meget ned, da æblerne så bare koger ud til mos. Løft æblerne op med en hulske og læg dem på to tallerkener. Kom sukkeret op i smørret, skru op for varmen og rør i det, til det smelter. Når det er karamelliseret, kommes saft og skal fra appelsinen i og derefter piskefløden. Når den er blevet varmet med, hældes det over æblerne, eller den serveres i en skål for sig.





karakterer:
Opskriften er vist 8330 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu